Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αναρτήθηκε στο: sylgon2ogelkifisias.blogspot.gr

Αρ.Πρωτ. 1
Κηφισιά, 21/09/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
στους μαθητές και στους διδάσκοντες του σχολείου μας. Καλωσορίζει τα παιδιά της Α΄Λυκείου, υποδέχεται με χαρά τους παλιούς μαθητές, που θα φοιτήσουν στη Β΄ και Γ΄Λυκείου και συγχαίρει για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τους απόφοιτους.
 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω παραίτησης δύο μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων,
από τα 7 τακτικά  μέλη και 1 αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, έχουν απομείνει  μόνο 6 τακτικά και κανένα αναπληρωματικό και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου το Δ.Σ. έχει  υποχρέωση να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 3η Οκτωβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18,00 (θα σας σταλεί και πρόσκληση).
Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή των γονέων  είναι 10 € την οποία μπορείτε να καταβάλλετε τις ώρες τις ψηφοφορίας στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Η οικονομική σας ενίσχυση είναι πολύτιμη.
Τις υποψηφιότητές σας μπορείτε να τις υποβάλλετε στα προσωρινά μέλη του Δ.Σ. την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης και τηλεφωνικώς στους:
- Κα Γιαννάκου Γιώτα (6947 272262)
- Κα Κοντογιάννη Τάνια (6974 893285
- Κα Κωνσταντινίδου Βίκυ (6972 612812)

Αγαπητοί γονείς, ο ρόλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είναι σημαντικός με χαρακτήρα επικουρικό αλλά και παρεμβατικό σε θέματα που αφορούν στη σωστή και ομαλή λειτουργία του σχολείου μας. Γι’ αυτό είναι αναγκαία η υποβολή υποψηφιοτήτων και η μαζική σας  συμμετοχή στις εκλογές ώστε να αναδειχθεί το νέο Δ.Σ ( 7 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη) με δυνατότητα συμμετοχής στην Ενωση Γονέων, στο Σχολικό Συμβούλιο και στη Σχολική Επιτροπή.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου