Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2012-13 & ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣΜια όμορφη εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής  χρονιάς και της αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ο ΓΕ.Λ Κηφισιάς με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το σχολείο την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 . Η τελετή ήταν λιτή και σε οικογενειακό κλίμα, όπως αρμόζει στο πνεύμα του Σχολείου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιος Κακαβάς ο οποίος με σύντομη ομιλία του αποχαιρέτησε και ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία. Στη συνέχεια με ομιλία του αποχαιρέτησε το σχολείο και τους απόφοιτους ο διευθυντής κ. Αντωνόπουλος Μιχαήλ.
Ακολούθησε η απονομή συμβολικών αναμνηστικών δώρων στους απόφοιτους της Γ΄ τάξης και η βραδιά έκλεισε με φαγητό, χορό και μουσική την οποία επιμελήθηκαν μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, εκπαιδευτικοί καθώς και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Στεφανάκου.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν έμπρακτα για τη διεξαγωγή της γιορτής, τους γονείς για τα νόστιμα εδέσματα που πρόσφεραν καθώς και τους μαθητές, καθηγητές και γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή  μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, επαγγελματίες – καταστηματάρχες της περιοχής μας, και όχι μόνο, οι οποίοι δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο συμμετείχαν στη εκδήλωση προσφέροντας διάφορα είδη τα οποία τους ζητήθηκαν για τη διοργάνωσης της γιορτής μας.
Oι χορηγοί μας:
Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ
ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ
PIZZA FUN
Τις καλύτερες ευχές μας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στους αποφοίτους μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Κακαβάς Γ. χαιρετίζει την εκδήλωση.

Απονομή συμβολικών αναμνηστικών στους απόφοιτους της Γ΄τάξης από το Σύλλογο Γονέων.

Απονομή αναμνηστικού σε μαθήτρια της Γ΄τάξης από τον πρόεδρο του Συλλόγου.
Ο διευθυντής του Λυκείου κ. Αντωνόπουλος Μ. χαιρετίζει την εκδήλωση.

Οι απόφοιτοι της Γ΄τάξης Λυκείου.

Οι απόφοιτοι της Γ΄τάξης Λυκείου.

Ο μπουφές της εκδήλωσης προσφορά χορηγών της πόλης μας.

Ο μπουφές της εκδήλωσης προσφορά χορηγών της πόλης μας.


Τα συμβολικά αναμνηστικά δωράκια για τη Γ΄Λυκείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου