Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ




Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15,30 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ Κηφισιάς στο αμφιθέατρο του σχολείου.
Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ. Αντωνόπουλος Μιχαήλ και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κα Στεφανάκου Ι.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο κ. Αντωνόπουλος ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς για τα λειτουργικά προβλήματα του σχολείου και τις προσπάθειες του σχολείου  για την επίλυσή τους.
Στη συνέχεια μίλησε η κα Στεφανάκου η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα και δήλωσε πως θα βοηθήσει στην εξεύρεση κονδυλίων για τη βελτίωση του αμφιθεάτρου του σχολείου μας.
Τέλος, έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ο κ. Κακαβάς.
Αναφέρθηκε στα θέματα όπως ορίζονταν στην πρόσκληση. Ενημέρωσε περιληπτικά για τα πεπραγμένα του συλλόγου κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους , για την αναγκαιότητα φύλαξης τω ν σχολείων και ιδιαίτερα του δικού μας καθώς είναι και η έδρα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,  αναφέρθηκε σ το Νόμο για το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ενημερώνοντας τους γονείς ποιο θα είναι το νέο σύστημα το οποίο ξεκινά από τη φετινή χρονιά. Τέλος ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με τη διαδικτυακή πύλη My School του Υπουργείου Παιδείας η οποία έχει σκοπό την καθημερινή συλλογή στοιχείων και πληροφοριών των μαθητών, των καθηγητών αλλά και των γονέων.
Ο Σύλλογος Γονέων προτίθεται να διοργανώσει σύντομα  παρουσιάσεις-ομιλές σχετικές με το «ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» και τη διαδικτυακή πύλη “My School για πληρέστερη ενημέρωση των γονέων. Θα ενημερωθείτε μέσω του blog του Συλλόγου μας αλλά και με πρόσκληση η οποία θα σας σταλεί μέσω των μαθητών.
Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.  μοιράσθηκαν στους γονείς έντυπα (αίτηση εγγραφή στο Μητρώο Μελών του Συλλόγου, έντυπο Προτάσεων & Υποδείξεων, τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.) τα οποία αποσκοπούν στην καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία των γονέων με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και αντίστροφα, και  η Έκθεση Απολογιστικού έργου του  έτους 2012-2013 (την έχουμε ήδη αναρτήσει και στο blog μας).
Επίσης προσφέρθηκαν καφές και εδέσματα στους γονείς για δημιουργία ευχάριστου και φιλικού κλίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου