Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ & ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014


Μια όμορφη εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής  χρονιάς και της αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, διοργανώθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 1930 στον προαύλιο χώρο του 2ο ΓΕ.Λ Κηφισιάς με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ομάδας μαθητών αποφοίτων της Γ΄Λυκείου με τη βοήθεια της καθηγήτριας κυρίας Δήμου. Η τελετή ήταν λιτή και σε οικογενειακό κλίμα, όπως αρμόζει στο πνεύμα του Σχολείου.
Η γιορτή διοργανώθηκε από κοινού με το 2ο Γυμνάσιο.
Την εκδήλωση άνοιξε απευθύνοντας χαιρετισμό ο Διευθυντής του Λυκείου μας ο κύριος Αντωνόπουλος και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γυμνασιάρχης.
Ακολούθως έλαβε τον λόγο  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιος Κακαβάς ο οποίος με σύντομη ομιλία του αποχαιρέτησε και ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία.
Ακολούθησαν δρώμενα από τους μαθητές τα οποία συγκίνησαν ιδιαίτερα όλους τους παρευρισκομένους και χειροκροτήθηκαν θερμά για την παρουσίασή τους.
Η τελετή συνεχίσθηκε με την απονομή λευκωμάτων στους απόφοιτους της Γ΄ Λυκείου, προσωπική επιμέλεια  των μαθητών και της καθηγήτριάς τους κυρία Δήμου, και βέβαια ακολούθησαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες.
Η βραδιά έκλεισε με φαγητό, χορό και μουσική την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής του Γυμνασίου κύριος Ζαμενόπουλος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, εκπαιδευτικοί.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν έμπρακτα για τη διεξαγωγή της γιορτής, και όσους τίμησαν τα παιδιά μας με την παρουσία τους.
Τις καλύτερες ευχές μας για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στους αποφοίτους μας.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου